Specialisten

Specialisten

Het kenniscentrum van de ScheidingsDeskundige wordt ondersteund door een aantal vakspecialisten. Hieronder kunt u kennismaken met de verschillende specialisten.

Drs. J.O. Horsthuis MFP FFP RFEA CFP ® (Jasper)

Jasper is eigenaar van de ScheidingsDeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur. In 2016 en 2017 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Berry van Zuidam

B. van Zuidam FFP RFEA CFP® (Berry)

Berry van Zuidam is sinds 2018 als eigenaar en docent verbonden aan het opleidingsinstituut van de ScheidingsDeskundige. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Mr. V.A.J. Vissers RFEA (Vanessa)

Vanessa is sinds 2017 werkzaam voor De ScheidingsDeskundige. Vanessa is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Haar afstudeerrichting was Fiscaal Recht. Van 2002 tot en met 2016 is zij bij diverse accountantskantoren werkzaam geweest. In 2016 heeft Vanessa de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier met succes afgerond. In 2017 heeft zij vervolgens haar diploma tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Ondernemer behaald. Vanessa houdt zich binnen De ScheidingsDeskundige met name bezig met de praktijkondersteuning van aangesloten deskundigen en andere professionals. Zij is gespecialiseerd op het gebied van de problematiek bij scheidingen waar een onderneming bij betrokken is.

Mr. O.S. Geurts (Olle)

Olle Geurts is sinds enkele jaren als specialist en gastdocent verbonden aan het kenniscentrum en opleidingsinstituut van de ScheidingsDeskundige. Olle Geurts is al meer dan 15 jaar werkzaam voor diverse notariskantoren in de regio Twente en Salland als kandidaat-notaris. Daarnaast heeft hij zijn eigen notarieel adviesbureau. Olle is gespecialiseerd in het familierecht, het erfrecht en de daarbij behorende fiscale wetgeving, in combinatie ook aangeduid als estate planning. Olle is aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en als estate planner lid van de vereniging Estate Planners in het Notariaat (EPN). Olle is in 1995 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij studeerde daar notarieel recht.

Mr. T. Hermans (Tim)

Tim Hermans is sinds enkele jaren als specialist en gastdocent verbonden aan het kenniscentrum en opleidingsinstituut van de ScheidingsDeskundige. Tim is advocaat-partner bij Stellingwerf, Van Beek & Drosten. Tim is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij is lid van vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Naast echtscheidingen behandelt hij zaken op het gebied van alimentatie, gezag en omgang, boedelverdeling, et cetera. Tim is in 2001 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij studeerde daar rechten. Hij studeerde tevens aan de Katholieke Universiteit Leuven (België).

Hanneke Moons

Mr. J.E.M.C. Moons (Hanneke)

Hanneke Moons is tot medio 2017 werkzaam geweest als advocaat/­scheidings­mediator bij dejong*moons advocaten in Ede. Zij heeft 20 jaar ervaring in de familierechtpraktijk. Aanvankelijk vooral in procedures, maar in de loop der jaren vooral in mediations. Zij was enkele jaren bestuurs­lid van de vereniging Familie­recht­advocaten Scheidings­mediators (vFAS). Met het beëindigen van haar praktijk per 31 december 2017 heeft zij afscheid genomen van haar werkzaamheden als mediator. Inmiddels heeft Hanneke haar activiteiten verlegd: zij is op allerlei manieren bezig met ‘kennis’. Zij is hoofd­redacteur van de Kennisbank van Split-Online. Zij publiceert geregeld artikelen en blogs over alimen­tatie­rech­telijke onderwerpen. Hanneke geeft cursussen op het gebied van alimen­tatie aan advocaten en mediators. Daarnaast is zij op diverse manieren actief met social media en verzorgt zij cursussen op het gebied van PR en marketing voor kleine kantoren.

Mr. Drs. H.J. Bosch FP (Hans)

Hans Bosch is sinds enkele jaren als specialist en gastdocent verbonden aan het kenniscentrum en opleidingsinstituut van de ScheidingsDeskundige. Hans is al langer dan 25 jaar werkzaam in de fiscaliteit en heeft zijn werkzaamheden verricht voor zowel de belastingdienst als in de belastingadviespraktijk. Hans werkt als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur onder de naam ‘Wij Financiën’. Hans staat ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. Hans is in 1996 afgestudeerd aan de Tilburg University. Hij studeerde daar fiscaal recht. Hij behaalde in 2012 tevens zijn Master in Verzekeringskunde (MSc), afstudeervariant Financiële Planning.

Mr. A.J.S.M. de Kok (Arthur)

Mr. Arthur de Kok is sinds 1994 werkzaam als notaris-partner bij Kuhlmann Hulshof & De Kok notarissen. Arthur is gespecialiseerd in het familierecht en fulltime werkzaam als echtscheidingsnotaris. Arthur is oprichter van ‘de echtscheidingsnotaris’, een samenwerkingsverband van scheidingsnotarissen. Arthur is jarenlang voorzitter geweest van de VMSN (Vereniging Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat) en verzorgt nog steeds opleidingen en cursussen op het gebied van scheidingen voor deze vereniging en andere professionals.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige